Wat is Airsoft

Airsoft is een militaire simulatiesport waarbij 1:1 replica's van echte wapens gebruikt worden. Twee teams strijden tegen elkaar, maar in plaats van echte kogels worden er milieu vriendelijke 6mm balletjes gebruikt, de zogenaamde BB's. Het idee van airsoft is om zo realistisch mogelijk een echte strijd na te spelen. Wil je meer weten, dan kom je hier meer te weten.

Geschiedenis

TACT werd opgestart op het einde van 2004 en het begin van 2005 door een hoop vrienden en collega's. Door de jaren heen hebben we als club wel wat meegemaakt. Veel van jullie waren er bij toen het allemaal gebeurde. We hebben een poging gedaan om de afgelopen jaren, op een bondige manier, op papier neer te schriiven. Benieuwd naar het resultaat, klik dan zeker verder.

Visie en Waarden

TACT is een airsoftclub waar normen en waarden hoog in het vaandel gedragen worden. Met de club hebben we deze allemaal verzameld en neergeschreven. Het resultaat is een lijst punten waar we als club volledig achter staan. Voor onze visie en waarden, klik hier.

News box

Magnum boots

Date: 01/09/2014

Vanaf vandaag is Magnum Boots een officiele sponsor van TACT. Wij zullen voor Magnum Boots field tester worden en feedback geven voor de nieuwe producten voor die op de markt verschijnen. Meer info aangaande Magnum Boots kan je hier vinden. Ga er zeker eens kijken.

Update website

Date: 14/07/2014

Er is wel wat tijd over gegaan maar eindelijk is de website een stuk volwassener geworden. Na veel hard werk, zijn er verschillende verbeteringen aangebracht en is er een hoop content toegevoegd. In de komende tijd staat er nog wel wat op de planning en daar komen jullie via deze nieuwsbox alles over te weten. Stay tuned

YouTube kanaal

Date: 1/07/2014

Een mijlpaal op ons YouTube kanaal, de eerste 3000 vieuws zijn een feit. Het is geweldig om zoveel reactie te krijgen op al het harde werk dat we er in steken. Al deze steun doet ons alleen maar met meer plezier aan nieuwe revieuws en skirm-video's werken.

Comment, Like, Subscribe

2005 - ...

Date: 01/01/2005

Ook al is het bijna 10 jaar geleden. Het voelt alsof weTACT nog maar net hebben opgestart. In de afgelopen jaren is er veel gebeurd. Wij zijn verandert en de club is gegroeid tot waar we vandaag staan. Wil je meer weten over ons, klik dan hier.

RSS feed